Iarna a revenit în sudul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis, astăzi, o avertizare de fenomene meteo periculoase. Ninsorile vor cuprinde sudul şi centrul ţării, precum şi zonele montane.

Ninsorile vor cuprinde şi zona Dobrogei, spre seară, vântul se va intensifica, iar gerul va pune stăpânire pe sudul ţării. Stratul de zăpadă se va îngroşa până diseară, anunţă meteorologii.

Din cauza temperaturilor scăzute, astăzi vor cădea precipitaţii mixte. În zona de sud-centru a ţării, vântul se intensifică temporar şi vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură. În următoarele 12 ore, cerul va fi mai mult noros în zona de sud-centru, cu intensificări moderate ale vântului şi ninsoare pe arii extinse. Presiunea este uşor variabilă, temperaturile maxime se vor situa între -3 şi -1 grad Celsius, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.

Mâine, vremea va fi geroasă, cu temperaturi maxime cuprinse între -8 şi 0 grade Celsius. Se vor simţi intensificări ale vântului în sud-centru, iar termometrele vor indica temperaturi scăzute. Maxima nu va trece de un grad Celsius.

La Constanţa ninge mâine, la fel şi la Braşov, noaptea înregistrându-se temperaturi de -10 grade Celsius. Poimâine, soarele va transforma precipitaţiile căzute astăzi şi mâine în polei. Maxima nu va trece de -1 grad Celsius la amiază.

Ger în Bucureşti

În Capitală iarna a revenit cu zăpadă şi ger. Maxima de mâine este de -1 grad Celsius. Noaptea va fi friguroasă, temperatura ajungând la -8 grade Celsius şi va scădea în zilele următoare. Poimâine, în Bucureşti, maxima nu trece de -1 grad Celsius la amiază, dar aspectul vremii este predominant frumos, cu soare. Ultima zi a anului aduce ceaţă, iar temperatura maximă nu va trece de 0 grade Celsius în prima zi a lui 2011.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite