Bucureşti: Nu va ploua la concertul Aerosmith

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologul de serviciu îi asigură pe bucureşteni că nu au nevoie de pelerine de ploaie în această seară. De la ora 21.00, cei cinci membrii ai trupei americane vor susţine primul show la Bucureşti. În deschidere, se vor afla pe scenă băieţii de la Reamonn.

Citiţi şi

30.000 de români, „Crazy“ după Aerosmith

Aerosmith: pe locuri, fiţi gata, rock!

Ce melodii veţi asculta la concertul Aerosmith

Încep pregătirile pentru concertul Aerosmith

Steven Tyler - o viaţă de rocker într-o carte

Chiar dacă vijeliile şi ploile au făcut ravagii în Capitală în ultimele seri, diseară nu este niciun pericol. „La Bucureşti nu este nimic. Doar spre dimineaţă, pe la ora 4.00, se anunţă o aversă. În seara aceasta, staţi liniştiţi“, ne-a asigurat Mihai Timu, meteorologul de serviciu de la INMH.
 
Aproximativ 30.000 de spectatori sunt aşteptaţi în această seară, la Zone Arena, spaţiul unde va avea loc concertul, potrivit organizatorilor, compania Events. Pentru cei care nu au cumpărat încă un bilet, puteţi cumpăra chiar de la faţa locului, la preţurile de 190 de lei (Gazon A), 330 de lei (Golden Ring) şi 590 de lei (locuri pe scaune la tribuna VIP).
 
Nu sunt locuri de parcare în zonă

„200 de oameni de securitate se vor afla la faţa locului. Pe lângă aceştia, reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei şi Ambulanţei vor asigura buna desfăşurare a evenimentului“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“ Andreea Andreescu, reprezentant Events. În plus, traficul în zonă va fi închis la finalul concertului, pentru ca spectatorii să poată circula lejer, au mai spus organizatorii.

Spectatorilor li se recomandă să vină cât mai devreme la concert, pentru a evita aglomeraţia. Porţile se deschid la ora 18.00. Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou - magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, staţia Ştefan cel Mare, tramvaiul 5, linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zonă va fi prelungit pâna la ora 00.00. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât se recomandă şoferilor să parcheze în zone mai îndepărtate.

Steven Tyler şi Joe Perry, fondatorii Aerosmith, vor face duş în timpul show-ului, aşa că organizatorii le-au satisfăcut cererea. „Cabinele de duş au fost instalate deja în backstage“, au spus organizatorii. Fructe de pădure, varză, apă, şase beri şi prăjiturele fără zahăr se adaugă listei. Solistul de la Aerosmith va sosi la Bucureşti însoţit de iubita sa, Karen Moss, artist plastic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite