Igor Grosu comentează cazul Natei Albot: „Un atac murdar marca Dodon - Plahotniuc” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Grosu, lider PAS
Igor Grosu, lider PAS

Preşedintele PAS, Igor Grosu, sugerează că Nata Albot, candidat la funcţia de deputat din partea PAS, nu ar fi transportat droguri şi că acest caz ar fi fost înscenat. Potrivit lui, dezvăluirile făcute de fostul şef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, precum că Nata Albot a fost surprinsă, în 2017, cu 0,78 grame de marijuana, sunt un „atac murdar marca Dodon - Plahotniuc”.

Igor Grosu susţine că în scurt timp Nata Albot va veni cu o reacţie pe acest caz. Liderul PAS a menţionat că membrii partidului sunt alături de Albot, sugerând că ea nu va fi exlusă de pe lista electorală. 

„Un exponent al lui Plahotniuc a venit cu nişte insinuări şi nişte minciuni în spaţiul public”, a spus Grosu.

Amintim că liderul PACE, fostul şef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a comunicat într-o emisiune la TV8 că un candidat la funcţia de deputat a fost surprins anterior cu 0,78 grame de marijuane pe Aeroportul Chişinău. Cavcaliuc nu a oferit numele candidatului şi nu a spus pe lista cărui partid candidează, însă a avertizat că, dacă în decurs de 72 de ore candidatul respectiv nu se retrage de pe lista partidului, el va dezvălui numele acestuia şi va oferi mai multe detalii despre acest caz.

Ulterior, în spaţiul public a apărut informaţia că este vorba despre Nata Alba, care încă nu a venit cu o reacţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite