Andrei Năstase, atac dur la Igor Dodon: Întrebaţi-l dacă nu vrea să-şi dea demisia pentru tot răul pe care l-a făcut alături de Vlad Plahotniuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase, a reacţionat dur la solicitarea lui Igor Dodon, privind necesitatea unor demisii în cadrul MAI, ca urmare a multiplelor accidente rutiere grave din ultima perioadă.

Andrei Năstase l-a acuzat pe Igor Dodon că şi-ar face imagine pe seama oamenilor care au avut de suferit în accidente rutiere.

„Să ne răspundă de ce astăzi urcă pe suferinţa unor oameni nevinovaţi”, a menţionat Andrei Năstase.

„Iar în ce priveşte demisiile pe care le cere acest domn, întrebaţi-l pe el dacă nu cumva ia în calcul o demisie a sa pentru tot răul care s-a produs în ultima perioadă de timp, implicit cu complicitatea sa la tot ce a făcut guvernarea Plahotniuc”, a precizat Năstase.

Liderul PPDA a afirmat că „instiuţiile statului trebuie să se preocupe şi de finanţarea lui Dodon, despre care am văzut că vorbea că ar fi primit pe lună 600-700 mii de dolari”. 

Năstase a accentuat că alianţa de guvernare în care se află Blocul ACUM alături de Socialişti este una „improprie”. El susţine că Blocul ACUM nu a reuşit să adune voturile necesare pentru a crea o majoritate parlamentară fără participarea socialiştilor, din cauza lui Vlad Plahotniuc şi a lui Igor Dodon.

Potrivit lui, Blocul ACUM nu a obţinut majoritatea parlamentară din cauza „implicării masive din partea lui Plahotniuc şi a lui Dodon a resurselor administrative, a banilor enormi, a resurselor mediatice”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite