FOTOGALERIE Constantin Gherghe, primarul muncipiului: „Nu am ridicat zăpada din cauza bordurilor noi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Munţi de zăpadă în intersecţie
Munţi de zăpadă în intersecţie

 În intersecţii, munţii de zăpadă încurcă vizibilitatea şoferilor. Cei mai mulţi iasă în stradă până la jumătatea carosabilului ca să se asigure

Drobeta Turnu Severin arată ca un teren pregătit pentru război, tranşeele albe de pe străzile secundare îţi dau impresia că lupta cu natura este pierdută de mult de oameni.

În unele locuri din cauza ninsorilor abundente, maşinile de abia se mai zăresc de sub stratul gros de zăpadă, iar trotuarele sunt o adevărată provoare pentru pietoni. Ei trebuie să răzbată prin nămeţii mari apoi la intersecţii să fac echilibristică pentru a ajunge dintr-un loc în altul.

Florentina Lascu, este una dintre persoanele care se luptă în aceste zile cu stratul mare de zăpadă de pe trotuar. „Vai de noi! Trotuarele sunt pline de zăpadă, de abia trecem  ” , a spus femeia. 

Până acum poliţia locală nu a scris nicio amendă pentru proprietarii de locuinţe care nu au curăţat trotuarul în faţa caselor, oamenii au primit doar atenţionări verbale.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIEFOTO

Nici la instituţiile publice situaţia nu este mai bună, primarul i-a atenţionat pe şefii serviciilor deconcentrate să pună mâna pe lopeţi şi să cureţe asfaltul în faţa sediilor.

 „Toţi directori servicilor de concentrate să-şi facă ordine în faţa instituţiei, este ruşinos să  vină cei de la salubritate să le facă lor curat”, a declarat primarul.

Din cauza ninsorii abundente, dezăpezirea se face în ritm de melc cu toate că se acţionează cu 150 de oameni. În unele intersecţii, munţii de zăpadă încurcă vizibilitatea şoferilor, ei trebuie să mai aştepte până marţi ca zăpada să fie ridicată de pe carosabil.

Consatantin Gherghe, primarul muncipiului promite că va scăpa şi de această problemă. El a declarat că zăpada nu s-a ridicat  de pe carosabil ca să nu distrugă bordurile puse anul trecut.

„ Nu ne permite să intervenim până jos pentru că sunt foarte multe trotuare şi borduri făcute noi. Dacă venim cu utilaje este posibil să le scoatem în sus şi la primăvară să reparăm ce am făcut astă-vară”, a adăugat primarul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite