Tulcea: Cadavrul descompus al unei femei a fost găsit de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia rurală a fost prima sosită la faţa locului
Poliţia rurală a fost prima sosită la faţa locului

În urmă cu o oră, în localitatea Slava Rusă din judeţul Tulcea a fost găsit cadavrul Axiniei Ignat de 67 de ani. Vecii, alertaţi că femeia nu a mai fost văzută de câteva zile,vecinii au intrat în casă şi i-au descoperit trupul fără viaţă. Axinia Ignat locuia singură.

În urmă cu o oră, localnicii din localitatea Slava Rusă au fost martorii unui eveniment mai neobişnuit. Trupul fără viaţă al Axiniei Ignat de 67 de ani a fost găsit în casă, umflat şi descompus. Femeia nu mai fusese văzută prin curte, iar vecinilor li s-a părut suspectă lipsa acesteia. Au intrat în casă şi au găsit-o în starea descrisă. A fost chemată Poliţia care efectuează cercetări.

„Femeia locuia singură. Are două fete plecate în Spania. A murit în somn,se pare. Avea probleme cu inima. Mai multe amănunte nu cunosc. Poliţia cercetează cazul. Fetele au fost anunţate şi sunt aşteptate. Probabil i s-a făcut rău şi nu a reuşit să ceară ajutorul. Poliţiştii vor lămuri cazul. Au venit de urgenţă cei de la Criminalistică“, a declarat primarul din comuna Slava Cercheză, Ivan Ignat.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite