Crăciunul pe rit vechi, la Sovata

Crăciunul pe rit vechi,
la Sovata

Crăciunul pe rit vechi Sovata FOTO: arhiva adevarul.ro

Moldovenii de peste Prut au ajuns deja în staţiunea Sovata. Hotelurile sunt deja ocupate şi anul acesta pentru Crăciunul pe rit vechi. Un pachet de 6 nopţi în camera dublă a costat 315 euro, dar cu toate acestea abia dacă mai ai unde să arunci un ac, iar locurile sunt ocupate 100%.

Ştiri pe aceeaşi temă


În perioada 3-9 ianuarie, hotelurile lanţului Danubius sunt pline de turişti din Republica Moldova, veniţi ca în fiecare an să-şi petreacă la Sovata Crăciunul pe Rit vechi.

Un pachet de 6 nopţi la hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata**** a costat 315 EUR / persoană în cameră dublă, la hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet****+ 360 EUR/ persoană în cameră dublă. Aceste pachete includ demipensiune, inclusiv cina festivă din seara de 6 ianuarie, acces la piscine, saune, sală de fitness. Pachetele au fost vândute exclusiv de către agenţii din Republica Moldova, unii turişti preferând să le prelungească cu câteva zile. În această perioadă hotelurile au un grad de ocupare de 100%, grupurile având data plecării în 9 ianuarie. În momentul de faţă în staţiunea Sovata nu avem zapadă, dar la pârtiile de schi există zapadă, iar telescaunele functionează” spune László Erik Szoboszlai, director de vânzări Danubius Health Spa Resort Sovata

 

 

 

citeste totul despre: