Azi-noapte,Găeşti! Un biciclist a fost strivit de Săgeata Albastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Florea, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Mogoşani, şi-a găsit sfârşitul lovit de tren, în timp ce se întorcea pe bibicletă de la serviciu, după o tură de 24 de ore. El nu a fost atent, probabil din cauza oboselii, şi a fost accidentat de trenul Accelerat  1796 Săgeată Albastră, în timp ce bărbatul încerca să traverseze pasajul de la trecerea la nivel cu calea ferată Găeşti Sud.

Trenul, care se deplasa pe direcţia Piteşti-Bucureşti, l-a târât mai mult de 10 metri. “Am fost anunţaţi de producerea accidentului de nişte vecini. Cred că i-a agăţat trenul bicicleta sau l-a agăţat pe el, nu ştiu. Venea de la serviciu. Acesta era programul lui în fiecare zi, de luni, până sâmbătă. Lucra la fabrica de silozuri care aparţine de Arctic Găeşti”, ne-a declarat Maria, soţia bărbatului.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au apreciat că Florea nu a respectat semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase şi a fost lovit în plin. “Se pare că bărbatul nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată, deşi semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, agent Alina Ştefan.

“Semnalele de la trecerea la nivel cu calea ferată erau în funcţiune. Cred că nu s-a asigurat şi l-a târât trenul cam 10 metri. Bicicleta era făcută ţăndări”, a declarat Gheorghe Ilie, agent de pază, care tocmai se îndrepta către locul de muncă atunci când a avut loc accidentul.

De la începutul anului, alţi doi biciclişti şi-au pierdut viaţa în cele cinci accidente care au avut loc la trecerile la nivel cu calea ferată din Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite