DJ Miki Love a făcut show aseară, într-un club din Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DJ-iţa s-a dat în spectacol aseară foto: Mihai Iosif
DJ-iţa s-a dat în spectacol aseară foto: Mihai Iosif

Celebra DJ-iţă, cunoscută pentru show-urile lipsite de perdea, a demonstrat, şi la Slobozia, că poate duce fantezia şi răbdarea bărbaţilor în pragul extazului.

Muzica nu prea a contat aseară, în clubul Paprika din Slobozia, pentru că toate simţurile petrecăreţilor au fost concentrate numai asupra sânilor vedetei. Cu două ore înainte de ca DJ Miki Love să-şi facă simţită prezenţa la pupitrul de mixat, petrecăreţii au fost „încălziţi” bine de rezidentul clubului, DJ Mugur, cu piese ce au avut drept element esenţial... sexul. În momentul când DJ-iţa a intrat la butoane, toate privirile bărbaţilor s-au mutat instantaneu spre ea, chiar dacă mulţi dintre ei au erau însoţiţi de prietene.

A mixat la bustul gol

Momentul culminant s-a produs în moementul când Miki Love a renunţat la accesoriile vestimentare pe ritmurile remixului la piesa lui Joe Cocker „You can leave your hat on”. În momentul când petrecăreţii au văzut perechea de sâni a vedetei, „tunată” cu mii de euro, au izbucnit în strigăte sălbatice. Zeci de telefoane sau aparate foto au fost declanşate, iar unii mai îndrăzneţi chiar au dorit să atingă „minunăţiile” DJ-iţei. Din păcate, s-au lovit de refuzul vedetei. „Este un aspect de la care nu mă dezic indiferent de clubul în care mixez: bărbaţii nu au voie să mă atingă. Femeile, da... Dar şi aici după preferinţele mele. Oricum, în seara asta, la Slobozia m-am simţit excelent, iar publicul a fost incredibil, mai ales bărbaţii”, a declarat Miki Love, după ce a părăsit pupitrul de mixat.

Spre disperarea bărbaţilor prezenţi în clubul Paprika, show-ul DJ-iţei s-a terminat după doar două ore, iar petrecăreţii au avut de luptat cu energia acumulată. Cei mai norocoşi şi-au luat prietenele de mână şi s-au refugiat acasă, pentru a continua show-ul început de Miki Love.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite