Peste o sută de piloţi aşteptaţi la raliurile Moşteni şi Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi are loc proba de viteză coastă Moşteni- Slatina- Moşteni, iar mâine este organizată cursa de accelerare- viteză pe 402 metri Slatina.

A devenit o tradiţie pentru iubitorii raliurilor, piloţi experimentaţi cu licenţă sau începători, de a participa la competiţiile automobilistice organizate anual în Slatina şi Moşteni de către Asociaţia Club Sportiv Auto Oltenia- filiala Olt. Startul competiţiei din acest an este dat în acest weekend. Astăzi îşi vor tura la maximum motoarele 20 de echipe din zona Olteniei, în cadrul celei de-a X-a ediţii a competiţiei de viteză coastă Moşteni- Slatina- Moşteni. „Anul acesta, competiţia este dedicată fostului nostru coleg ce ne-a părăsit anul trecut, Adi Teodorescu. Sunt încântat să constat că a crescut numărul celor care se înscriu la raliul nostru”, spune preşedintele asociaţiei sportive, Ilie Bădiţa.
Cei 60 de piloţi înscrişi în cursa de mâine viteză 402 metri Slatina, ce se va desfăşura pe strada Cireaşov, se vor întâlni la ora 7.00 în faţa Hotelului Romtimex.
Raliul Moşteni 2011 va continua în acest an cu competiţiile programate pentru 16 şi 17 iulie în acelaşi format ca cel din aceste zile, apoi pe 20- 21 august Raliul Oltului (veteranilor) pe traseul Slatina- Poganu- Scorniceşti, şi se va încheia pe 17 şi 18 septembrie cu viteză coastă Moşteni şi accelerare Slatina.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite