Slatina: PSD şi PD-L şi-au pus ziarele de campanie în cutiile Adevărul de Seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi cititori revoltaţi din Slatina au sunat astăzi, în jurul orei 16.00, la redacţia locală a cotidianului Adevărul de Seară  pentru a reclama faptul că în cutiile ziarului au găsit o altă publicaţie.

Este vorba de Monitorul de Olt, un cotidian local care nu aparţine trustului Adevărul Holding. „Nu înţelegeam ce se întâmplă. Am văzut ziarele Adevărul de seară când au fost aduse cu maşina, dar la ceva timp, când m-am apropiat de cutie, am văzut alt ziar. Între timp, unii au luat Adevărul de Seară şi l-au pus pe acesta, Monitorul. Nu e posibil aşa ceva!”, a spus Ilie Sângeorz, de 64 de ani, din Slatina.
Reporterii noştri au constatat că Adevărul de Seară - ediţia de Slatina dispăruse din mai multe cutii amplasate în oraş şi fuseseră înlocuite cu o altă publicaţie.
Elena Ionescu, directorul de la Monitorul de Olt, spune că nu ştie ce s-a întâmplat: „Noi am avut comandă de la un client care trebuia să distribuie ziarele prin oraş. Este un incident pe care îl regret, dar noi nu avem niciun amestec în acest lucru”.
Clientul în cauză este organizaţia PSD Slatina. Motivul pentru care a cumpărat tirajul ziarului poate fi dedus citind titlul de deschidere de pe prima pagină a numărului de astăzi:: „Mircea Geoană şi PSD Slatina l-au trimis pe Vâlcov pe centură”. Articolul este un atac la adresa primarului PDL-ist al municipiului.
„Au fost puse probabil de un băiat care a scăpat de sub control. Nu a fost ceva intenţionat. Vom face verificări şi îi voi urechea pe cei vinovaţi”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele  PSD Slatina.
Darius Vâlcov, primarul Slatinei, spune că nu este mirat de manevra adversarilor săi de la PSD. „Fapta lor arată în continuare caracterul acestor oameni. Aşa cred ei că se face campanie electorală”, a spus Vâlcov.

Evenimente asemănătoare în Galaţi şi Brăila:

Evenimente asemănătoare s-au petrecut şi în oraşele Galaţi şi Brăila, dar în aceste oraşe PDL-ul s-a folosit de cutiile "Adevărul de Seară" pentru a se promova.

Miercuri seară, am fost sunaţi la redacţie de sute de cititori din Brăila care ne-au atras atenţia că în standurile „Adevărul de seară" a fost introdusă o publicaţie pirat, care copiază brandul „Cotidianul".

Am primit informaţii că o astfel de acţiune a avut loc, aseară, şi la Galaţi, în cartierul Micro 16. În standurile noastre a ajuns o publicaţie cu numele „Viaţa ta", care este opusul celei difuzate la Brăila.

Aflaţi întreaga poveste a ziarelor plătite de PSD şi PD-L şi ce măsuri va lua Adevărul Holding împotriva acestor- acţiuni, astăzi, în Adevărul de Seară!

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite