Slatina: Soţul judecătoarei din Corabia este nemulţumit de ancheta poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slatina: Soţul judecătoarei din Corabia este nemulţumit de ancheta poliţiştilor
Slatina: Soţul judecătoarei din Corabia este nemulţumit de ancheta poliţiştilor

La aproape trei săptămâni de la dispariţia soţiei sale, Nicu Năvală, bărbatul judecătoarei din Corabia crede că Lăcrămioara este în viaţă. El îşi doreşte ca poliţiştii să facă investigaţii mai serioase în acest caz.

O femeie brunetă, îmbrăcată în trening, cu o carte în mână. Stătea pe malul Dunării, cu vârfurile picioarelor în apă, privind în larg. Aceasta este ultima imagine cu judecătoarea Lăcrămiara Năvală, descrisă de singurul martor a cărui ipoteză a fost confirmată de poliţişti. Au trecut trei săptămâni de la ziua dispariţiei şi nimeni nu mai ştie nimic de judecătoarea din Corabia.

Martorii se ascund


Soţul ei, Nicu Năvală, crede că femeia este încă în viaţă. A fost, probabil, răpită sau sechestrată de cineva, spune bărbatul. „Am indicat deja poliţiştilor persoana care ar fi putut să îi facă rău. Este vorba despre cineva căriua i-a fost pus sechestu pe casă, iar acum a fost evacuat. Sentinţa de evacuare a fost dată de soţia mea, de aceea bănuiesc că acea persoană ar avea legătură cu dispariţia. Ea a primit nişte ameninţări în urmă cu aproximativ şase luni“, a spus astăzi soţul judecătoarei.
Bărbatul a mai adăugat că această ipoteză a fost cercetată de poliţişti însă nu s-a confirmat, deocamdată. „Am găsit şi un martor care au auzit acele ameninţări la adresa soţiei mele, însă i-a fost teamă să recunoscă. Poliţiştul care a cercetat iniţial cazul este în concediu. Cazul a fost preluat de altcineva, dar în ultimele zile nu a mai făcut nimeni nimic, nu s-a mai găsit niciun indiciu. Asta e Poliţia Română! Nu ştiu ce să mai fac“, a mai spus Nicu Năvală.

image



















Niciun indiciu

După ce au căutat zile întregi prin Corabia, pe la rude, prieteni, cunoştinţe, poliţiştii continuă acum căutările pe Dunăre. „În Corabia nu este, pentru că a fost căutată peste tot. Poliţiştii de frontieră o caută pe apă şi este dată în urmărire generală. Ultima dată a fost văzută pe malul Dunării, foarte aproape de apă. Dealtfel soţul dânsei ne-a spus că obinuiau să meargă împreună în acel loc, pentru a se linişti. Noi ţinem legătura cu soţul, ne sună zilnic sau îl sunăm noi, dar nu am mai aflat nimic“, a declarat comandantul Poliţiei Corabia, Daniel Constantin.

image

Unele ipoteze au fost demontate

Nici imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea falezei, în ziua dispariţiei, nu i-au ajutat pe poliţişti.  A fost înregistrată o persoană care a venit pe malul Dunării, a stat acolo o jumătate de oră, apoi a plecat. Imaginile sunt însă neclare şi nimeni nu poate spune dacă persoana filmată este sau nu judecătoarea Lăcrămioara Năvală.
La începutul anchetei a mai fost un martor care a spus că a vazut-o pe femeie în apropiere de calea ferată, tot în zona portului de la Dunăre şi s-au găsit nişte urme de încălţăminte asemănătoare cu cea pe care o purta femeia în ziua dispariţiei. Informaţiile sunt însă insuficiente pentru a face lumină în acest caz. „Luăm în calcul atât varianta ca femeia să fie în viaţă şi să fi plecat din oraş, cât şi varianta ca aceasta să se fi aruncat în Dunăre. Până când nu va fi găsită, vie sau moartă, ea este dată în urmărire generală“, a mai precizat comandantul din Corabia.
Judecătoarea Lăcrămioara Năvală a plecat de acasă pe 27 septembrie, în timp ce soţul său era la serviciu. A luat cu ea doar cheia de la apartament şi, probabil, buletinul, document care nu a mai fost găsit în casa familiei Năvală.

image
Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite