Acţiune la Drăgăneşti-Olt: opt persoane prinse furând curent electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă de control formată din jandarmi şi reprezentanţi ai CEZ a efectuat vineri o acţiune la Drăgăneşti-Olt pe linia prevenirii şi combaterii sustragerii de energie electrică.

Acţiunea a început la ora 7.00, timp de patru ore fiind verificaţi locuitorii străzilor  Rampei şi Abatorului. Au fost depistate opt persoane care furau curent electric, fiind racordate ilegal la reţea prin instalaţii clandestine.

image


„Potrivit notelor de constatare întocmite de reprezentanţii societăţii de distribuţie a energiei electrice, persoanele în cauză nu aveau încheiate contracte de furnizare şi nici aparate de măsură a energiei electrice. Instalaţiile clandestine au fost sigilate şi ridicate. Celor în cauză li s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragere de energie electrică şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 13/2007 a energiei electrice.”, declară căpitan Emanuel Botan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Olt.
Dosarele cu actele de constatare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pentru continuarea cercetărilor.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite