Masă rotundă Polonă – Română pe teme de patrimoniu la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii Consiliului pentru Programe al Centrului Cultural Internaţional din Cracovia împreună  cu Institutul Polonez de la Bucureşti şi Institutul Cultural din România organizează în date de 5 iunie la Sibiu un proiect comun sub forma unei mese rotunde româno-polone cu tema „Moştenire şi Transformare. După 20 de ani...” 

CITIŢI ŞI:

Doi sibieni răniţi într-un teribil accident

VIDEO - Film în memoria motociclistului zdrobit de tir la Miercurea Sibiului

Nouă suspecţi pentru furtul armă din Sibiu au fost săltaţi de oamenii legii

În cadrul acestei întâlniri între specialiştii polonezi şi români se va discuta pe tema transformărilor petrecute în Europa ultimilor 20 de ani din punct de vedere istoric, social, cultural şi economic.

Organizarea acestei mese rotunde s-a concretizat în urma vizitei la Sibiu a Ambasadorului Poloniei, Wojciecb Zajączkowski, vizită care a avut loc în luna martie a acestui an.  Vor fi prezenţi  şi reprezentanţi ai Sibiului. Membrii Consiliului pentru Programe al Centrului Cultural Internaţional din Cracovia se află  pentru a doua oară în România. Prima masă rontundă româno-polonă a avut loc acum 10 ani, în Braşov. Masa rotundă va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sibiu între orele 9.00 -13.00.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite