Se caută directori pentru unităţile şcolare din Caraş Severin. Sunt mai multe posturi decât candidaţi

Se caută directori pentru unităţile şcolare din Caraş Severin. Sunt mai multe posturi decât candidaţi

S-a încheiat perioada de înscriere pentru candidaţii care îşi doresc un post de conducere în grădiniţele, şcolile şi liceele din Caraş-Severin. După evaluarea dosarelor, au rămas mai puţini candidaţi decât numărul posturilor scoase la concurs

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul Judeţean Şcolar Caraş-Severin caută 76 de directori şi directori adjuncţi, pentru toate unităţile şcolare din judeţ, numai că după evaluarea dosarelor depuse s-a ajuns în situaţia în care sunt mai puţini candidaţi decât posturile scoase la concurs. 

Treizeci de dosare au fost respinse, pentru că, ori erau incomplete, ori candidaţii nu se încadrau în condiţiile prevăzute de lege. În final, au rămas, în cărţi, 44 de candidaţi, care luni, 17 iulie, se vor prezenta la proba scrisă a concursului, iar din 19, până în 31 iulie, la interviu. În 2 august se vor publica, pe siteul Inspectoratului, rezultatele finale ale concursului, iar în perioada 21-23 august directorii vor primi deciziile de numire în funcţii.

“Pentru unităţile unde nu există candidaţi, conform metodologiei se pot numi prin detaşare în interesul învăţământului, începând cu 1 septembrie 2017, pentru întreg anul şcolar, nu mai târziu de 31 august 2018 sau la data organizării unui concurs.”, ne-a declarat Adrian Doxan, şeful ISJ Caraş-Severin.

citeste totul despre: