Piteşti: Băiatul ucis în faţa bisericii a fost condus pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul ucis într-un tragic accident care a avut loc sâmbătă seara, în Prundu, chiar în faţa bisericii, a fost condus pe ultimul drum de familie prieteni, rud e şi cunoştinţe.

Citiţi şi: Student la Teologie, ucis într-un accident, chiar în faţa bisericii

Sâmbătă noaptea, în jurul orei 1.30, maşina condusă de Emanuel Petrescu, circula dinspre Prundu către centrul oraşului Piteşti. La ieşirea de sub podul de la intrarea în cartier, şoferul a călcat frîna şi nu a mai putut controla Golful, care s-a rotit de câteva ori pe şosea şi s-a izbit de un autobuz parcat pe marginea drumului.

image

În urma impactului, trei tineri, printre care şi şoferul, au fost răniţi uşor, dar Cosmin Constantin Badea, student în anul III la Facultatea de Teologie din Piteşti, a murit pe loc, chiar în faţa bisericii din cartier.

image

Cosmin Constantin Badea, tânărul de 21 de ani, din Piteşti, student în anul III la Facultatea de Teologie, a părăsit această lume fără a mai avea timp să-şi ia rămas bun de la cei dragi. La înmormântare nu a  venit nici şoferul care conducea maşina ucigaşă, în noapte de sâmbătă.  Deşi părinţii băiatului mort au spus că nu au nimic cu şoferul care le-a ucis copilul, când cortegiul funerar s-a pus în mişcare, mama lui Cosmin a izbucnit: „Îl blestem, mămică, să nu aibă linişte toată viaţa lui, pentru că mi te-a băgat în mormînt nevinovat, tu nu erai copil de dus la groapă!"

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite