Hoțul care a furat 46.000 de lei și i-a ascuns într-o casă părăsită a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bihorean în vârstă de 19 ani a furat 46.000 de lei din locuința unei cunoștințe și a ascuns banii într-o locuință părăsită, a fratelui său. Tânărul a fost reținut și prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit informațiilor transmise de către Dorel Moțiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, tânărul din Diosig a fost trimis în judecată, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  „Acesta a însoţit iniţial partea vătămată până în localitatea Săcueni, după care sigur fiind că nu se mai află nimeni la locuinţa părţii vătămate, a pătruns prin escaladarea gardului în curtea acestuia, după care a forţat uşa de la intrare, dar nereuşind să o deschidă, astfel că s-a urcat pe acoperiş, a spart ţiglele şi apoi tavanul şi a pătruns în casă, de unde a sustras suma de 46 000 lei, pe care i-a ascuns la o locuinţă părăsită, proprietatea fratelui său din Diosig", a transmis Dorel Moțiu, printr-un comunicat de presă.

Prejudiciu recuperat

Victima a reușit în cele din urmă să-și recupereze banii iar inculpatul a fost reţinut şi  prezentat de către procuror la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite