Oradea: Raed Arafat va face naveta între conferințe, în Felix

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul de stat Raed Arafat va participa azi și mâine la două conferințe cu pe teme medicale cu participare internațională.

Prima Conferință Națională „Search and Rescue” se desfășoară la Hotelul Internațional, și reunește specialiști din domeniile medicinii de urgență, pompieri, aviatori, salvamontiști, chirurgi și alte specializări, din țară și străinătate. Conferința este organizată

A doua reuniune medicală este Congresul Internațional „Noi concepte în odontostomatologia europeană” și se desfășoară la Hotelul Termal din Băile Felix. Congresul reunește specialiști de renume din domeniul stomatologiei, din țară și din state europene.

În cadrul congresului va fi deschisă „Clinicii de Medicină Dentară din cadrul FMF”. Clinica va fi inaugurată vineri și va funcționa la parterul Facultății de Medicină. Acolo au fost amenajate săli de lucrări practice structurate pe cinci departamente – 2 de protetică dentară, 2 de odontologie, 1 sală de demonstraţii. Dotările constau din 34 de unit-uri dentare de ultimă generaţie, săli de sterilizare şi radiologie. Lucrările de amenajare au fost demarate la începutul lunii august şi au durat două luni.

La ambele evenimente este invitat secretarul de stat Raed Arafat, apropiat de cadrele medicale bihorene. Este de asemenea invitata secretarul de stat Cristian Anton Irimie.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite