Bacalaureat 2017 Giurgiu. Subiecte la Matematică şi Istorie

Bacalaureat 2017 Giurgiu. Subiecte la Matematică şi Istorie

FOTO: adevarul.ro

Elevii de clasa a XII-a se întorc astăzi în sălile de examen pentru a susţine cea de a doua probă scrisă la Bacalaureat 2017. În funcţie de profilul pe care l-au studiat în cei patru ani de liceu, aceştia vor susţine examenul la Matematică şi Istorie

Subiectele la Istorie, rezolvate la Adevărul Live

UPDATE SUBIECTE ISTORIESUBIECTE MATEMATICĂ

„Subiectele au fost foarte generoase în acest an, mai uşoare ca în anii trecuţi. Pot spune că sunt de un nivel mediu de dificultate şi că au trecut prin materia celor patru ani de liceu. Singurele probleme la care elevii ar fi putut să se încurce sunt problema 6 de la primul subiect, care presupunea mai multe operaţii şi problema 1 (punctul c) de la al II-lea subiect pentru că are mai multe etape de rezolvare. Ceva mai dificilă a fost şi problema 1 (punctul c) de la subiectul al III-lea“, a explicat pentru „Adevărul”, Denisa Tănăsescu, profesor de Matematică la Colegiul Naţional I.L Caragiale.

Subiectele la profilul Real, Matematică-Informatică

 

Bacalaureatul 2017 continuă şi în judeţul Giurgiu cu probele scrise la Matematică şi Istorie. Datele Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu arată că la Bac 2017 în judeţ s-au înscris aproximativ 2.000 de elevi. Luni, 26 iunie 2017, toţi absolvenţii de liceu au susţinut proba scrisă la Limba şi literatura română. 

 
 Calendar Bacalaureat 2017
 
- 30 iunie 2017 Proba la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - probă scrisă
 
- 5 iulie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00)
 
- 6 - 9 iulie 2017 Rezolvarea contestaţiilor
 
- 10 iulie 2017 Afişarea rezultatelor finale
citeste totul despre: