Nausica Mircea: "Voalul natural şi dantela, piesele de rezistenţă la petrecerea de Revelion!"

Nausica Mircea:

Nausica Mircea recomandă rochiile ce îmbracă linia corpului.

Cunoscuta creatoare de modă Nausica Mircea face recomandările pentru noaptea trecerii dintre ani. Tonurile de culoare ce predomină pentru sărbătorile din această iarnă sunt: gri, negru, crem, bej nude, lila şi galben pal. Un punct forte rămân accesoriile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nausica Mircea, designerul vestimentar membru fondator al Asociației Naționale de Modă și Design şi colaborator al Institutului de Modă Francez, a pregătit pentru cititoarele "Adevărul de Seară" o serie de recomandări de specialitate pentru ţinuta din seara de Revelion.

Anul acesta se poartă, potrivit Nausicăi - unul dintre cei mai premiaţi creatori de modă atât în ţară cât şi în străinătate - rochiile ce îmbracă forma corpului. Şi mai este ceva! Întotdeauna ţinutele trebuie adaptate la locaţie.


"Întotdeauna sfârşitul de an este special pentru orice femeie care îşi doreşte să fie impecabilă, radioasă, plină de energie şi strălucire. Dacă nu plecăm din oraş şi alegem să mergem la un restaurant, se pretează o ţinută cocktail: o rochie până la genunchi, cu mânecile bufante. Se poartă dantela fină. O capă de blană este de asemenea ceva special", spune designerul.

Haină de blană cu sandale

Pentru locaţiile de fiţe sau, să spunem, impozante, Nausica Mircea recomandă materiale rafinate precum taftaua, voalul natural, dantela sau muselină. Tonurile de culoare acceptate de noile tendinţe în modă sunt crem, bej nude, galben pal, lila, gri şi, nu în ultimul rând, negru.

"Pentru locaţiile mai impozante ,clar, ţinuta trebuie să fie specială. Se poartă paietele, strasurile, sclipiciul, dar în măsura în care trebuie. O rochie extrem de elegantă cu o pereche de sandale la care merge asortată o pereche de ciorapi sau o haină de blană conferă exact ce îţi trebuie pentru a fi impecabilă", mai spune Nausica.Ţinuta de club

Cunoscutul designer nu a uitat nici de ţinuta de club, unde se poartă şic, dar stilul relaxat în acelaşi timp. Accesoriile sunt însă foarte importante.

"Pentru cine preferă să meargă în seara de Revelion într-un club să petreacă acolo este indicat stilul şic, dar şi relax. Este obligatoriu însă să purtăm accesorii opulente care să ne dea o notă de ţinută înnobilată, glamuroasă", mai recomandă designerul.

Dacă la rochiile de seară sunt acceptate cu oarecare limite încălţările cu platformă, acestea sunt extrem de potrivite în cluburi. Se anunţă de asemenea o revenire a pantofilor cu botul ascuţit.


citeste totul despre: