Craiova: Ştiinţa a ajuns la retrogradare (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a ajuns la retrogradare (GALERIE FOTO)
Craiova: Ştiinţa a ajuns la retrogradare (GALERIE FOTO)

Învinsă de FC Vaslui cu 2-1, Universitatea Craiova a rămas în subsolul clasamentului, iar apele în Bănie sunt tot mai tulburi. (GALERIE FOTO)

Vezi desfăşurarea LIVETEXT a meciului Universitatea - FC Vaslui

Suporterii olteni au pornit din nou războiul cu patronul Adrian Mititelu, căruia i-au cerut să plece de la echipă, pentru că, în ritmul acesta, Universitatea va ajunge în „B“. 
Moldovenii au triumfat în Bănie, la fel ca în ultima etapă a sezonului trecut. Atunci, FC Vaslui a lăsat Ştiinţa în afara cupelor europene, acum a dus-o pe un loc retrogradabil.

image



Temwanjera a marcat cu capul, de lângă Găman, iar fanilor olteni atât le-a trebuit. Tăcuţi până în acel moment, aceştia au creat din nou o atmosferă ostilă finanţatorului. „Europa ne-ai promis, pentru bani te-ai compromis!“, i-au strigat suporterii lui Mititelu, considerând că sezonul trecut Universitatea a pierdut deliberat puncte în ultimele două etape.

Mititelu, pleacă!“ şi „Mititelu, lasă-ne, că tu bagi echipa în B!“, au fost alte scandări care s-au auzit din tribune, ultraşii pronunţând de câteva ori şi numele lui Nicolo Napoli. „Chiar de pleci la Severin, peste tine tot venim!“, au mai scandat fanii, aluzie la intenţia finanţatorului de a muta echipa în oraşul de pe malul Dunării.

image



Mititelu spune că va îndeplini dorinţa fanilor

În tot acest timp, patronul Craiovei a urmărit impasibil cum alb-albaştrii se chinuiau să revină de la 0-2, după ce Ghencev îl învinsese pe Merlier. Florin Costea a marcat pe final, dar prea târziu pentru a mai schimba soarta meciului.

image



Vizat de scandările suporterilor, finanţatorul oltean a anunţat după meci că le va îndeplini dorinţa şi va muta echipa. „Ţin să-i anunţ pe ultraşi că cererea lor a fost aprobată. Voi pleca. Şi eu şi echipa normal. Pentru că echipa sunt eu!“, a răbufnit Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite