Craiova: Neagoe: „Diferenţa a fost făcută de ocaziile pe care le-am ratat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Neagoe: „Diferenţa a fost făcută de ocaziile pe care le-am ratat“
Craiova: Neagoe: „Diferenţa a fost făcută de ocaziile pe care le-am ratat“

Antrenorul Ştiinţei, Eugen Neagoe, a considerat că echipa sa nu merita să piardă meciul de aseară cu FC Vaslui. „Geană“ crede că ratările au făcut diferenţa.

Vezi desfăşurarea LIVETEXT a meciului Universitatea - FC Vaslui

„Este o înfrângere nemeritată. Am început jocul foarte bine, am avut ocazii, dar nu mereu câştigă cine e mai bun. Putea să fie 2-0 la pauză pentru noi, dar am primit două goluri dintr-o ocazie pe care avut-o Vasluiul. Am greşit şi am fost taxaţi. Important pentru noi este să jucăm mai bine, pentru că putem. Şi acum am încercat, dar diferenţa a fost făcută de ocaziile pe care le-am ratat“, a spus Neagoe.

image



„Geană“ crede însă că echipa îşi poate reveni, dar are nevoie şi de suporteri: „Este păcat şi de atmosferă. Avem nevoie de suporteri şi ei trebuie să înţeleagă că fără susţinerea lor le este foarte greu băieţilor. Sunt foarte multe etape şi cred că suntem în stare să încheiem turul foarte sus în clasament. Trebuie să avem şi noi un arbitraj mai bun“.

Lăcătuş: „Universitatea nu este o echipă de ultimele locuri“

image



La rândul său, antrenorul moldovenilor, Marius Lăcătuş (foto sus), a afirmat: „Prima repriză a aparţinut gazdelor, după reluare am fost foarte buni pe contraatac şi ne-am impus. Poate, la un moment dat, mi-ar fi convenit şi un rezultat de egalitate, dacă ar fi să ne luăm după ocaziile pe care le-au ratat adversarii. În niciun caz Universitatea nu este o echipă de ultimele locuri, poate şi atmosfera de la ei să-şi fi spus cuvântul asupra prestaţiilor pe care le-au avut în ultimul timp“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite