Craiova: Presa ploieşteană îi vede pe Bornescu şi Stoica la Astra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Presa ploieşteană îi vede pe Bornescu şi Stoica la Astra
Craiova: Presa ploieşteană îi vede pe Bornescu şi Stoica la Astra

Cu o zi înainte de confruntarea directă dintre Universitatea Craiova şi Astra Ploieşti, cotidianul prahovean Republicanul susţine că portarul Mircea Bornescu şi fundaşul Dorel Stoica ar putea ajunge sub comanda lui Nicolo Napoli.

Cei doi foşti componenţi de bază ai Ştiinţei ar fi fost văzuţi vineri la clubul din „9 Mai“, unde ar fi negociat cu oficialii Astrei un posibil transfer. Mircea Bornescu este liber de contract după ce a ajuns la un acord cu clubul oltean, el urmând să plătească 250.000 de euro în schimbul „libertăţii“, în timp ce Dorel Stoica se poate transfera la orice echipă doreşte contra sumei de 300.000 de euro.

image



Recent instalat în funcţia de director general la gruparea ploieşteană, craioveanul Marcel Iancu a dezminţit zvonurile apărute. „Nu este adevărat. Cu Bornescu am avut discuţii, dar ele s-au sistat în momentul în care am înţeles că prima opţiune a jucătorului este Rapid. Despre Dorel Stoica nici nu s-a pus problema. El este jucătorul Craiovei şi ar fi trebuit să vorbim mai întâi cu domnul Mititelu. Este un fotbalist foarte bun, ne-ar ajuta mult, recunosc, dar nu a avut nicio ofertă de la noi“, a precizat Iancu.

image



Oficialul Astrei a vorbit şi despre meciul de mâine: „Va fi un joc foarte dificil. Universitatea este o echipă mare, care vine să-şi apere blazonul, dar noi trebuie să facem totul pentru a câştiga. Eu sunt oltean, iar echipa mea de suflet este Universitatea, dar acum sunt aici şi normal că-mi doresc un succes la Astrei“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite