Constanţa: S-a deschis patinoarul de la Palatul Copiilor!

Constanţa: S-a deschis patinoarul de la Palatul Copiilor!

Patinoarele sunt deschise zilnic, începând cu ora 10.00

Patinoarul Arenele Tomis 2 de la Palatul Copiilor şi-a deschis astăzi porţile pentru cei care vor să încerce senzaţiile iernii pe gheaţă. „Temperaturile exterioare abia ne-au permis să facem stratul de gheaţă pentru patinat“, a declarat administratorul patinoarului Mihaela Pruşu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patinoarul va fi deschis în fiecare zi, începând cu ora 10.00. În zilele de marţi, joi şi sâmbătă vor fi seri studenţeşti şi se va patina toată noaptea.

Preţul unei intrări este de 20 de lei, la care se mai adaugă 10 lei pentru cei care nu au patine. Biletul pentru un vizitator este de 5 lei, care este defapt un cupon valoric în schimbul căruia va putea lua ceva de la barul din incintă.

Ofertă la abonamente

Pentru că vremea caldă nu a permis deschiderea mai din timp a patinoarului, administratorii patinoarului au venit cu o ofertă la abonamente. Numai până la 15 decembrie, abonamentul pentru întreg sezonul este de 400 de lei, cu intrări nelimitate pe ambele patinoare. Arenele Tomis 1 şi Arenele Tomis 2. Abonamentul pentru 30 de zile, cu intrări nelimitate pe ambele patinoare, este de 150 de lei.

citeste totul despre: