Vezi aici câştigătorii concursului de yachting de pe lacul Techirghiol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia desfăşurată în perioada 26-29 mai şi-a desemnat ieri cei mai buni sportivi. La startul regatei „Cupa Copilului“ s-au aliniat peste 40 de ambarcaţiuni din Constanţa, Bucureşti şi Balcik.

Timp de două zile, 45 de sportivi de la 7 cluburi din Constanţa, Bucureşti şi Balcik s-au întrecut pe ambarcaţiuni din clasele Optimist, Cadet, Zomm 8 şi Laser 4,7.

Prezenţa celor două echipaje din Bulgaria a fost o premieră pentru concursul organizat de Clubul Nautic Român. Organizatorii speră ca anul viitor, la concurs să participe şi sportivi din Sofia (Bulgari), dar şi din Tekirdak (Turcia), oraşul înfrăţit cu Techirghiol.

Dacă în primele două zile sportivii au fost ocupaţi cu înscrierea în concurs şi cu şedinţa tehnică, zilele de 28 şi 29 de mai au fost dedicate competiţiei.

În cele şase regate organizate pe lacul Techirghiol s-au întrecut sportivii de la CSU. Constanța, Yacht Club Regal Român, Electrica București, Electrica Constanța, Clubul Nautic Român, Yacht Club Eforie, Morskii Klub Balcik și Fapt București.

Cupa Copilului

Trofeul Copilului a fost adjudecat de CSU Constanţa, iar „Cupa Copilului“ i-a revenit lui Marcel Frangopol, de la Clubul Electrica Constanţa. Şi ceilalţi sportive au fost recompensaţi.

La clasa Cadet, câştigătorii sunt: locul I - Bianca Popescu şi Ioana Zaharia (Clubul Electrica Constanța) şi locul II - Atena  Macarov și Mihai Chiron (CSU Constanța). Medalia de bronz le-a revenit sportivelor Ioana Alexiu și Defne Ageacai (CSU Constanța).

La clasa Laser 4.7, pe podium au urcat , în ordine, Alexandru Dolea ( Clubul Electrica București), Mircea Mungescu (Clubul Electrica București) şi Răzvan Gălățeanu (CSU Constanța).

Şi clasa Zoom 8 şi-a desemnat câştigătorii la sfârşitul competiţiie, astfel: locul I a fost ocupat de Alexandru Stoica (Clubul Electrica Constanța), locul second a fost adjudecat de Tarkan Bolat (Yacht Club Regal Român), iar pe locul trei al podiumului a urcat Valentin Tureac (CSU Constanța).

Fetele au demonstrate că pasiunea nu cunoaşte limite: Ebru Bolat de la Yacht Club Regal Român a primit locul I la clasa Optimist, urmată de Inna Ivanona, de la Morskii Klub Balcik şi Ioana Teodora Lavru, de la CSU Constanţa, pe locul III.

Tot la clasa Optimist, băieţii au urcat pe podium astfel: Marcel Frangopol (Clubul Electrica Constanța), Cosmin Băraru (Clubul Electrica Constanţa) şi Huțuțui Eduard (CSU Constanţa).

Cei mai tineri sportivi s-au întrecut şi ei pe lacul Techirghiol. La clasa Optimist începători, Cristian Miţoi (CSU Constanţa) a ocupat prima poziţie pe podium, urmat de Andre Ștefan şi Otilia Alexiu, din acelaşi club sportiv.

 
 



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite