Iuliu Mureşan: „Mi-e jenă, nu am jucat nimic. Sezonul e compromis. Cîrţu să-şi plătească amenda“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Iuliu Mureşan a fost extrem de nervos după înfrângerea de aseară, cu FC Basel, când clujenii nu au avut nici măcar un şut pe spaţiul porţii. Acesta a spus că Sorin Cîrţu îşi va plăti singur amenda care va fi dictată de UEFA

„Am ratat şi al doilea obiectiv din acest an. Basel nu a jucat grozav, dar a meritat victoria. Nu am văzut gestul lui Sorin Cîrţu dar am înţeles că a spart ceva pe-acolo. După ce voi vedea imaginile, o să luăm măsurile necesare, deocamdată  nu pot să comentez. Dacă va fi amendat, clubul o va plăti, dar îi va trage din salariu, clubul nu are nicio vină.

Sezonul acesta este compromis pentru noi. O să vedem dacă va pleca Sorin Cîrţu. A fost o greşeală că a folosit mulţi jucători într-un ritm alert. Nici roboţii nu pot să joace precum Culio de exemplu, care nu a ratat niciun meci. Noi am fost obişnuiţi să jucăm cu 20 de jucători, nu cu 11 doar.

Nu-mi place să vorbesc despre subiectul Cîrţu, dar nu poţi să tragi atât de De Zerbi la fiecare meci, trebuie să-l mai şi înlocuieşti. Stăteam cu Arpi (n.r. patronul Arpad Paszkany) şi nu ne venea să credem că nu am jucat nimic. Nu am avut nicio ocazie, mi-e pur şi simplu jenă. Sezonul e compromis pentru noi“, a spus Mureşan la aterizarea pe aeroportul Cluj Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite