Alin Minteuan: „Străinii nu înţeleg ce se scrie în presă, deci nu îi influenţează cu nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale
Alin Minteuan este încrezător în şansele echipei sale

Antrenorul secund al celor de la CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat că jucătorii nu sunt afectaţi de acuzaţiile de blat de la Bistriţa, sau de alte materiale negative apărute la adresa lor.

Majoritatea jucătorilor de la CFR sunt străini şi nu înţeleg ce se scrie negativ la adresa lor. Astfel, acuzaţiile de non-combat de la finalul meciului câştigat de CFR la Bistriţa la scor de neprezentare, nu au lăsat urme în psihicul jucătorilor campioanei, care va întâlni mâine seară pe Gaz Metan Mediaş, este părerea lui Minteuan:

„Victoria de la Bistriţa, nelegată cu alte trei puncte din meciul cu Mediaş ne-ar opri din parcursul bun. Trebuie să jucăm de maniera jocului de la Bistriţa şi nu ne interesează prea mult că Mediaşul a câştigat cu Steaua. Eric e un fotbalist valoros, dar niciun jucător nu este de neînlocuit, echipa te duce spre victorie. Majoritatea jucătorilor sunt străini şi nu înţeleg că se vorbeşte de blaturi sau alte lucruri şi cei care înţeleg ştiu deja de lucrurile anormale de la noi. Este ziua domnului Paszkany şi o victorie ar fi un cadou extraordinar pentru el“, a spus „secundul“ Alin Minteuan.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite