Strada Democraţiei, ca o uliţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Democraţiei face legătura între Bulevardul Unirii şi Nicolae Titulescu şi este una dintre cele mai circulate. De cele mai multe ori este aleasă ca o rută scurtă pentru a ajunge la policlinica de pe Nicolae Titulescu. Numai că, imediat după topirea zăpezilor, au reapărut apărut gropile, unele adânci de peste 15 centimetri.

„Este groaznică strada asta. Eu locuiesc de zeci de ani aici, dar nu a arătat niciodată în felul acesta. Când plouă nici nu le vezi şi dai cu maşina în ele. Anul acesta am fost o dată cu maşina la mecanic", ne-a spus Bogdan Manea (43 de ani).

Gropile de pe strada Democraţiei nu s-au format doar în perioada care a urmat după topirea zăpezilor. Craterele au apărut încă de anul trecut, după ce în cartierul 23 August s-au făcut mai multe lucrări care au necesitat săpături în carosabil. Încă de atunci, gropile au rămas neasfaltate.


„Am crezut că va veni cineva şi va repara strada, dar văd că stă aşa de luni bune şi noi parcă locuim pe o uliţă de la ţară", ne-a spus Marioara Ilie, o buzoiancă revoltată. Până când strada va fi reparată atât locuitorii, cât şi cei care trec pe acolo sunt nevoiţi să circule cu viteze foarte mici sau să aleagă altă rută.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite