Buzău: Stejarul fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzău: Stejarul fără antrenor
Buzău: Stejarul fără antrenor

Supărare mare la echipa de rugby Stejarul Buzău după înfrângerea din week-end contra Griviţei. Antrenorul buzoienilor, Nicolae Cioarec, a fost cel mai supărat la finalul meciului, mai ales că obiectivul său – calificarea în optimile Cupei României s-a îndepărtat odată cu eşecul în faţa Griviţei.

Tehnicianul lui Stejarul a aflat că fostul căpitan al lui Dinamo, Costică Merşoiu va veni la Buzău să joace şi nu mai vrea să rămână în aceste condiţii la echipă. 

Buzoienii au pierdut al treilea meci din grupă, 10 la 20 contra Griviţei şi s-au îndepărtat de obiectivul impus de conducere şi antrenor la începutul sezonului.

În aceste condiţii, tehnicianul lui Stejarul, Nicolae Cioarec ne-a declarat că va părăsi banca tehnică a echipei după terminarea ultimelor 2 jocuri din cupă. 

“Nu mai stau, gata! Mai am 2 meciuri, îmi fac bagajul şi plec. Sunt foarte supărat dar asta e viaţa. O să îmi văd de meseria mea. Am înţeles că va veni Merşoiu la Buzău. Eu nu pot să lucrez cu el aşa că mai bine plec eu”!

Stejarul mai are de jucat două partide cu Sportul în deplasare şi cu Pitştiul acasă, dar şansele de calificare sunt acum teoretice, mai ales că stejarii depind şi de celelate rezultate. 

Dacă Stejarul Buzău va rămâne sau nu fără antrenor, vom şti cu siguranţă peste 2 săptămâni când se vor termina meciurile din cupa României.

Cert e un lucru. Anunţata sosire a lui Costică Merşoiu la Stejarul Buzău a aprins spiritele la echipă.

Mulţi dintre jucători abia aşteaptă să lucreze alături de fostul căpitan al naţionalei României, dar în acelaşi timp nu vor să-l piardă nici pe antrenorul Cioarec. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite