Amor mortal la bătrâneţe! Un octogenar a murit în timp ce făcea sex cu amanta de 70 de ani, într-un hotel din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerista de serviciu de la Hotelul Bucegi a descoperit într-una din încăperi cadavrul unui bătrân care zăcea, gol puşcă, cu faţa în sus. Camera fusese închiriată cu câteva ore înainte de un bărbat de 83 de ani, din Berca. Urcase împreună cu amanta, o femeie de 70 de ani, pentru o partidă de amor însă aceasta a fugit speriată.

Aflat în culmea extazului, Nicolae Mărculescu a murit subit în braţele unei femei măritate, trecută de 70 de ani, cu care obişnuia să se distreze o dată pe lună, după ce îşi ridica pensia.

Cadavrul amorezului a fost descoperit de camerista Dida, care a intrat la bănuieli după ce iubita de 70 de ani a lui nea Mărculescu a părăsit în grabă hotelul. „Femeia a ieşit speriată, ne-a salutat şi a plecat în grabă. Apoi am văzut că moşul nu mai coboară şi am intrat la bănuieli. Mi-am făcut curaj, am intrat şi l-am găsit dezbrăcat, cu faţa în sus şi cu gura strâmbă. Apoi, m-am dus într-o fugă să le povestesc colegelor ce grozăvie s-a petrecut la noi în hotel”, ne-a povestit Dida B., cameristă la hotelul Bucegi.

Camerista a fost audiată de poliţişti

Alertată de colega sa, recepţionera a urcat în camera de hotel pentru a vedea cu ochii ei ceea ce i se relatase despre nea Marcu, bătrânul plecat în lumea celor drepţi. „Nu mi-a venit să cred ce am văzut. Bătrânul era complet dezbrăcat, cu o figură stâlcită de durere. Ce am remarcat toate colegele a fost că bătrânul murise în plină vigoare, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Probabil că a consumat ceva stimulente, ca să nu se facă de râs”, ne-a povestit Ioana C., recepţionera hotelului.

Angajaţii complexului Bucegi mai spun că, înainte de producerea tragediei, bătrânul şi amanta sa au luat masa în restaurantul hotelului. „Nu era prima dată când venea la noi aşa că îi cam ştiam obiceiurile. A închiriat o cameră de un milion de lei, apoi au mâncat el şi amanta câte o friptură. Mai târziu, nea Mărculescu a băut o vodcă după care au urcat în cameră. Oricum, eu nu cred că i se trage de la băutură, ci mai curând de la efort”, ne-a mai spus Ioana.

image

Cadavrul a fost luat cu o ambulanţă

Deşi femeile au chemat repede ambulanţa, echipajul ajuns la faţa locului n-a mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, cauzat probabil de ritmul cardiac crescut în urma efortului.

În urma bătrânului au venit nepoţii, şi ei şocaţi de vestea care i-a luat pe nepregătie. „Moşulică era cam aventurier, aşa, şi nu e prima dată când auzim că se duce la femei. Acum au sunat-o de la poliţie pe sora mea să-l luăm că a murit. Cred că a luat Viagra, că altfel nu se explică toată povestea asta”, ne-a declarat Costel, rudă cu bătrânul.

Moş Mărculescu era cunoscut în comună ca om serios, care a lucrat la schela de petrol şi care, în timpul liber, se ocupa şi cu prepararea cârnaţilor de Pleşcoi. Vestea că bâtrânul a dispărut în urma unei aventuri i-a luat prin surprindere pe cei care îl ştiau. „Nu ne vine să credem dar, până l-a urmă, cred că n-a făcut nimic rău. Nouă nu ne-a creat niciun fel de probleme şi pot să spun că toţi din neamul lui sunt oameni gosopdari”, a declarat Valeriu Marcu, primarul comunei Berca.

Acum, amanta bărbatului va trebui să dea lămuriri, la Poliţie, despre ultimele clipe consumate alături de bătrânul Nicolae Mărculescu.

image
Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite