Sute de kilograme de peşte de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră botoşăneni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peşte fără documente
Peşte fără documente

Poliţiştii de frontieră au dejucat planurile unui botoşănean care era decis să îşi rotunjească veniturile vânzând peşte fără documente legale. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru braconaj piscicol. 

Miercuri seară, în jurul orelor 19.00, poliţiştii de frontieră au oprit la Ştefăneşti o maşină plină cu peşte, iar botoşăneanul Dumitru I., de 60 de ani, care conducea autoturismul nu a ştiut să explice provenienţa.

A prezentat aviz de însoţire a mărfii pentru o parte din cantitatea de peşte, însă documentele prezentau anumite elemente care aduceau a ilegalitate şi oamenii legii au luat legătura cu reprezentanţii Gărzii Financiare Botoşani. Întreaga cantitate de 384 kilograme de peşte, în valoare de 3840 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Peşte fără documente

„Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea/transportul/comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor şi a produselor din peşte, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni", a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite