Botoşani: Sute de cupoane pentru rable, rămase nefolosite: Voucherele nu pot fi folosite şi nici schimbate cu cele din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Startul pentru programul Rabla 2011 nu se va va mâine ci în martie din lipsa banilor. Cupoanele emise în 2010 nu au fost folosite pentru că proprietarii lor fie nu s-au înţeles la preţ , fie nu s-au decis ce maşină să îşi cumpere.

Cel mai probabil, „Rabla 2011" va fi repornită la mijlocul lunii martie după alocarea fondurilor către Ministerul Mediului şi validarea cupoanelor. Şi în acest an va funcţiona tot cu trei cupoane a câte 3800 de lei fiecare.

Până atunci însă au mai rămas câteva sute de cupoane emise în 2010 care nu au fost folosite pentru că proprietarii lor fie nu s-au înţeles la preţ , fie nu s-au decis ce maşină să îşi cumpere. Acum nu le mai pot folosi pentru că dealerii auto nu le primesc şi nici nu  nu le pot schimba cu cele din 2011. „ Spre sfârşitul anului s-au vândut cu 800 de lei. Preţul mi s-a părut prea mic mai ales că s-au dat dublu în toamnă.  Am zis să mai aştept ca să câştig ceva din ele. Acum mă uit la cupoane că nu mai am ce face cu ele", a spus Irinel Mocanu, care a rămas pe „stoc" cu 12 cupoane pe care nu le mai poate valorifica.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite