Secretele machiajului în stil nude, cea mai importantă tendinţă în sezonul primăvară-vară 2017. „Are scopul de a pune în evidenţă frumuseţea naturală“

Secretele machiajului în stil nude, cea mai importantă tendinţă în sezonul primăvară-vară 2017. „Are scopul de a pune în evidenţă frumuseţea naturală“

Tendinţele din acestă primăvară-vară FOTO arhivă personală

Una dintre tendinţele sezonului primăvara-vara a anului 2017 este machiajul bazat pe texturi uşoare, explică pentru "Adevărul" Diana Redei, make-up artist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Make-up artista din Arad explică câteva secrete ale machiajului în stil nude, una dintre tendinţele sezonului primăvară-vară 2017.

„În ultimii ani, ritmul nostru de zi cu zi experimentează semnificative schimbări. Domnişoarele şi doamnele optează pentru look-uri naturale şi, în acelaşi timp, comode. Una dintre tendinţele sezonului primăvara-vara a anului 2017 este machiajul bazat pe texturi uşoare, ca de exemplu machiajul în stil nude. Acest machiaj are scopul de a pune în evidenţă frumuseţea naturală a feţei. Fiecare femeie este frumoasă în felul său de aceea este important să se scoată în evidenţa trăsăturile feţei, important totodata fiind să se pună corect accentele”, spune Diana Redei.

Specialista mai spune că machiajul nude va ascunde defectele, însă fiind un machiaj uşor nimeni nu-l va observa ca fiind strident.


„Pentru un look de zi corect adăugaţi în trusa dumneavoastră un fond de ten şi pudră cu textură uşoară, adăugaţi fard de obraz continuând cu un rimel pentru ochi. Pentru un look de seară, în acest sezon, bronzul, argintul şi aurul nu le folosim doar pentru confecţionarea bijuteriilor, ci şi pentru decoraţii pentru pleoape, iar buzele le putem scoate în evidenţă cu ajutorul gloss-urilor. În materie de sprâncene, în acest sezon se poartă sprâncenele naturale, astfel cu ajutorul unei perii speciale de fixare şi cu ajutorul unui gel incolor de fixare vom avea sprâncene perfecte”, dezvăluie make-up artistul.

Produse recomandate pentru beauty-case-ul oricărei femei sunt: highlighter; anticearcăn; fond de ten; pudră; bronzer; blush; rimel; ruj sau gloss.

Vă mai recomandăm:

Secretele unui păr sănătos. Ce trebuie să faceţi primăvara pentru coafura perfectă

Greşeli fatale în machiaj care te fac să arăţi neîngrijit

citeste totul despre: