Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc a făcut-o pe Cristina Roman „Regina Ciocolatei”

Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc a făcut-o pe Cristina Roman „Regina Ciocolatei”

Haiduc a petrecut din nou, cu fetele

Excentricul designer de bijuterii Adrian Haiduc a conceput o colecţie de cercei şi coliere, denumită „B My Sin" în care a folosit ca materie primă cristale, pietre semipretioase si perle, insirate pe fir de matase și mai ales... dulciuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prezentarea a fost pusă în scenă la sfârşitul săptămânii trecută, într-un club din Timişoara. „Accesoriile” cu gust de zahar au fost etalate de Simona Traşcă, alias Pamela de România, alături de alte câteva modele sexy şi noncomformiste, care au purtat lenjerie intimă provocatoare şi coafuri presărate cu tablete de ciocolată.

În plus, ele au avut parte și de un tratament prefernțial din partea make-up artistului Ioana Cristea, care nu s-a lăsat până când fetele nu s-au transformat în adevărate dive sub lumina reflectoarelor.

Show-ul a debutat cu apariţia pe podium a unui model masculin, care s-a lasat uns cu un sos de ciocolata de către fete, direct pe scena. Modelele au roit în jurul lui. Cristina Roman, cea care a pozat împreună cu Haiduc pentru pictorialul realizat în campania sa de promovare, a intrat la finalul prezentării într-o rochie de mireasă oferită de Dana Diaconescu.

Mireasa şi domnişoarele ei de ciocolată au mers în zona VIP a clubului, unde au făcut show printre clienţii pofticioşi să le guste. Cristina Roman a fost dezbrăcată lasciv de Adrian Haiduc în mijlocul discotecii şi introdusă apoi într-o cupă plină cu ciocolată lichida.

„Am făcut-o Regina Ciocolatei pe Cristina Roman. În curând îi voi face și o diademă specială, ca să fie o adevărată suverană”,  spune Haiduc.

citeste totul despre: