Prima femeie participantă la „Vrei sa fii milionar?“ a plecat acasă cu 7.500 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu a ştiut numele savantului Wilhelm Röntgen, primul om care a primit Premiul Nobel pentru Fizică, Laura Roman nu a putut merge mai departe.

Laura Roman, în vârstă de 25 de ani, l-a uimit pe Virgil Iantu cu siguranţa şi rapiditatea cu care a răspuns întrebărilor de cultură generală la cea de-a patra ediţie „Vrei sa fii milionar?".

Dupa nouă întrebari la care a dat răspunsurile fără ezitare, ea a apelat la ajutorul publicului de dragul spectacolului, subliniind că nu şi-ar deranja prietenii pentru a "afla" cine e zeul jumătate om- jumătate animal, inventator al naiului. Zeul Pan i-a securizat astfel suma de 7 500 de lei.

Urmatorul prag i-a tăiat elanul fetei din Eforie Nord, posesoare de brevet de pilot şi absolventă a Facultăţii de Jurnalism. Pentru suma de 15.000 de lei, Laura a avut de ales între Albert Einstein, Wilhelm Röntgen, Niels Bohr şi Otto Stein pentru a răspunde corect la întrebarea „Cine a fost primul savant care a primit Premiul Nobel pentru Fizica?" A apelat la un prieten, apoi la procedura „fifty-fifty" care i-a adâncit şi mai mult dilema. Nehotărâtă între Rontgen şi Bohr, Laura a ales să se retragă din concurs cu suma de 7 500 de lei.

Emisiunea „Vrei sa fii milionar?" se difuzează în fiecare săptămână, de miercuri până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite