Marc Anthony: „Căsătoria mea cu Jennifer nu putea să dureze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Marc Anthony a explicat într-un interviu motivele pentru care el şi Jennifer Lopez au decis să se departă.

„Nu s-a petrecut nimic senzaţional. Ambele părţi au ajuns la această concluzie. Nu a fost nimic şocant. Astfel de lucruri chiar se întâmplă în viaţă. A fost o decizie pe care am luat-o de comun acord", a declarat cântăreţul Mark Anthony într-un interviu acordat în emisiunea de televiziune „Nightline".

Anthony şi Jennifer Lopez au fost căsătoriţi timp de şapte ani. Cei doi artişti, părinţii gemenilor în vârstă de trei ani Max şi Emme, şi-au şocat fanii, în luna iulie, când au anunţat că au decis să se despartă.

„Asta nu este o înmormântare. Nu îngropăm pe nimeni. Pur şi simplu, doi oameni au stat de vorbă şi au înţeles un lucru. Spun doar că relaţia noastră nu putea fi durabilă, în felul în care era, iar asta este tot", a adăugat Marc Anthony.

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004, la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.

La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii - Cristin, în vârstă de 10 ani, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite