Un român, pictor de referinţă în Andaluzia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul pictor român Alin Trif, adept al "unui amalgam de tehnici şi suprafeţe", expune în aceste zile o serie de lucrări realizate la Londra în Casa de Cultură Odon Betanzos din localitatea andaluză Rociana del Condado (Huelva).

Casa de Cultură Odon Betanzos din Rociana del Condado (provincia Huelva), Andaluzia, găzduieşte în aceste zile expoziţia de pictură a românului Alin Trif, a cărui artă "se manifestă într-un infinit de suprafeţe şi printr-un enorm amalgam de tehnici", scrie Huelva Information.

"Românul Trif Alin reuşeşte să facă realitate această descriere cu opere care presupun un suflu de aer proaspăt şi care rup încorsetările artei tradiţionale, în timp ce demonstrează că prin intermediul cărbunelui, acuarelei, picturii acrilice sau cariocilor se pot realiza adevărate opere de artă care să rivalizeze cu cele în ulei", mai scrie cotidianul citat.

Expoziţia este monopolizată de operele realizate de tânărul român în călătoria sa în "cosmopolita" Londra, unde, timp de trei luni, a dat viaţă şi formă unor 30 de lucrări care compun expoziţia. Alin susţine că a fost captivat de arta ce se poate respira în fiecare colţ al legendarului oraş englez, precum şi de clădirile emblematice ale capitalei Marii Britanii, pe care le-a "zugrăvit" în operele sale. Printre emblematicele "simboluri" londoneze transpuse în pictura românului se află cartierul Soho, râul Tamisa, Biserica Sfântul Paul, turnul Big Ben şi podul Westminster.

Citeşte pe adevarul.es ce facultate a absolvit românul Alin Trif, ce influenţe sunt vizibile în tablourile sale şi până când poate fi vizitată expoziţia sa din Rociana.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite