La petrecerile lui Berlusconi, femeile se îmbrăcau în călugărițe

Un model a mărturisit ieri că femeile care participau la celebrele petreceri "bunga bunga" organizate de fostul premier italian Silvio Berlusconi erau îmbrăcate ca niște călugărițe din comedia muzicală "Sister Act", veștimente la care renunțau ulterior și rămâneau în chiloți, relatează Associated Press.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul premier italian este judecat pentru că ar fi plătit să facă sex cu o fată marocană de 17 ani, iar apoi, în 2010, fiindcă s-ar fi folosit de influenţa sa ca om politic pentru a acoperi relaţia cu minora. El a negat acuzaţiile.

Televiziunea de stat a citat-o pe martora Imane Fadil care a spus la tribunalul din Milano că două tinere, care la petrecerea lui Berlusconi purtau haine negre, cruci şi aveau capul acoperit cu glugi albe, au dansat ca personajele din "Sister Act", după care s-au dezbrăcat în chiloţi. Fadil este de asemenea marocană.

La o altă petrecere, a mai mărturisit Fadil, o tânără şi-a pus un tricou şi o mască pentru a fi îmbracată ca starul brazilian de fotbal Ronaldinho, după care şi le-a dat jos pentru a rămâne în chiloţi. Ronaldinho a jucat pentru AC Milan, clubul de fotbal al cărui proprietar este Berlusconi.

Prostituţia este legală în Italia, însă a plăti un minor pentru raporturi sexuale este o infracțiune.

Berlusconi, care a demisionat în noiembrie sub presiunea pieţelor financiare în timpul crizei datoriilor din Italia, nu a participat luni la şedinţa de judecată.

Anul trecut, detalii din documentele procurorilor au dezvăluit că o veche cunoştinţă a lui Berlusconi i-ar fi pretins unei tinere să se îmbrace ca o asistentă sexy pentru a-l examina în glumă pe mogulul mass-media.

Potrivit aceloraşi documente ale procurorilor, o persoană neidentificată a declarat poliţiei că uniformele poliţistelor erau de asemenea disponibile la partide. Această afirmaţie a provocat o acţiune de protest din partea sindicatului poliţiştilor.

Dacă va fi declarat vinovat, fostului premier i-ar putea fi interzis permanent să deţină o funcţie publică.

El a predat conducerea oficială a partidului lui politic fostului său ministru al justiţiei şi a indicat că ar putea să nu mai candideze pentru ceea ce ar fi un al patrulea stagiu de premier.


citeste totul despre: