FOTOGALERIE Primele imagini cu noul model Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul model Dacia
Noul model Dacia

Dacia a început să testeze noul model care se spune că va înlocui Loganul, iar drept mărturie stau fotografiile- spion realizate de site-ul italian autoblog.it.

Din imaginile- spion surprinse de autoblog.it se poate observa că noul model Dacia va avea o grilă a radiatorului de mari dimensiuni aşa cum niciun model Dacia nu a mai avut. De asemenea, sub camuflaj se văd stopuri care par a fi dispuse orizontal şi nu vertical aşa cum erau pe Logan. Hayonul va fi înalt pentru un portbagaj mare, unul dintre avantajele pe care se bazează Dacia pe segmentul sedanurilor low-cost. Dimensiunile maşinii vor fi destul de mari, asigurând un spaţiu interior generos. Capota motorului pare mai bombată sub camuflaj.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIA CU NOUL MODEL DACIA

Noul model Dacia

Italienii spun că noul model va fi construit pe platforma lui Renault Fluence. Pe de altă parte, s-a mai speculat că berlina din noua generaţie Logan va primi numele Solenza şi va deveni cea mai luxoasă Dacie de până acum. Va fi o berlină de clasă medie, cu sistem start-stop, cutie automată sau faruri cu led-uri. Despre noua maşină s-a mai spus că va semăna cu actualul Renault Fluence. Estimările de preţ variază şi ele, între 9.000 şi 13.000 de euro.

Cel mai probabil, modelul va fi construit la uzina Dacia de la Mioveni, dar nu este exclus ca în viitor să fie asamblat şi la fabrica Renault de la Tanger, Maroc.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite