Stiri despre 4x4

  33 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O nouă generaţie Jeep Wrangler
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă generaţie Jeep Wrangler

  Deşi vânăm progresul, avem nevoie de nişte ”ancore” pe care să ne sprijinim în această vânătoare. Jeep Wrangler este una dintre aceste ancore. Constructorul american a făcut publice primele detalii ale noii generaţii odată cu sărbătoarea de Halloween.

 • FOTO Dacia Duster - Toate informaţiile pe care le ştim despre a doua generaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Dacia Duster - Toate informaţiile pe care le ştim despre a doua generaţie

  Dacia începe să devină o marcă pe care restul lumii o priveşte cu un cocktail de admiraţie, teamă şi invidie. Are o reţetă care până în acest moment nu a putut fi copiată de nimeni, şi ce este cel mai important... VINDE, iar a doua generaţie Dacia Duster va face lucrurile şi mai interesante.

 • Duster Trip – cu lecţiile făcute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duster Trip – cu lecţiile făcute

  Da, ne pregătim de Duster Trip. Portbagajul este plin... cort, echipament de campare, alimente... cam tot de ce avem nevoie pentru a face din Duster Trip o aventură plăcută prin Carpaţii Orientali.

 • FOTO VIDEO Premieră. Dacia prezintă Noul Duster!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Premieră. Dacia prezintă Noul Duster!

  Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern şi atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol.

 • Prim contact cu noua generaţie Renault Koleos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prim contact cu noua generaţie Renault Koleos

  De undeva dintr-un colţ de aeroport din Helsinki, în aşteptarea unui avion... primele impresii după primul test cu noua generaţie Renault Koleos.

 • Jeep Owners Group, lansat în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jeep Owners Group, lansat în România

  Jeep şi-a început cariera în urmă cu 75 de ani, cu modele concepute să ajungă în orice loc de pe planetă, indiferent de obstacole şi de vreme. Iar acest lucru a rămas şi astăzi esenţa mărcii: să te ducă în locuri în care nu poţi să ajungi prin alte mijloace. Nu vorbim doar despre zone geografice, ci despre stări de spirit, emoţii, atitudini.

 • Test Drive Mazda CX-3 G150 Revolution 4WD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Mazda CX-3 G150 Revolution 4WD

  De la o vreme ne tot trezim cu noi modele în oferta Mazda. Va trebi să mai inventez câteva rânduri înainte de a începe să sar în sus de bucurie. Mazda CX-3, atât de mult m-a bucurat acest model.De la o vreme ne tot trezim cu noi modele în oferta Mazda. Va trebi să mai inventez câteva rânduri înainte de a începe să sar în sus de bucurie. Mazda CX-3, atât de mult m-a bucurat acest model.

 • Test drive - Nissan Pathfinder
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test drive - Nissan Pathfinder

  Nevoile românului de a părăsi spaţiul carosabil pentru diverse activităţi, de la muncă la distracţie sau pur şi simplu traversarea şoselelor mai denivelate decât circuitele de off-road au impus pieţei auto autohtone o cerere foarte mare pentru automobile 4x4. Astăzi vom vorbi despre Nissan Pathfinder, un uriaş foarte des întâlnit pe străzile din România.

 • Rolls-Royce renunţă la un secol de tradiţie şi lucrează la un model 4X4
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rolls-Royce renunţă la un secol de tradiţie şi lucrează la un model 4X4

  Producătorul Rolls-Royce renunţă la un secol de tradiţie şi va construi un automobil 4X4. Există deja schiţe detaliate în ceea ce priveşte modelul şi directorii companiei se aşteaptă ca părerile să fie împărţite în ceea ce priveşte iniţiativa lor, potrivit DailyMail.

 • Noul CR-V, disponibil în showroom-uri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul CR-V, disponibil în showroom-uri

  După mai bine de 5 milioane de maşini vândute, Honda a pregătit pentru 2012 o nouă generaţie a SUV-ului CR-V. Aceasta a fost lansată oficial în ţara noastră în cadrul unui eveniment organizat în incinta Salonului Auto Bucureşti.

 • Isuzu a lansat pickup-ul D-Max în România FOTOGALERIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Isuzu a lansat pickup-ul D-Max în România FOTOGALERIE

  Isuzu a lansat în cadrul unui eveniment la Poiana Brașov noua generație a pickup-ului D-Max. Adevărul s-a putut convinge de calitățile acestei mașini în cadrul unui prim test cu traseu on road dar și offroad. D-Max are un preț de bază de 17.900 fără TVA.