Polus Center se „transformă” în teren de off-road

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cadrul competiţiei vor participa doar maşini de teren
În cadrul competiţiei vor participa doar maşini de teren

Peste 40 de echipaje vor lua startul în cadrul primului Campionat Naţional de Eurotrial din România. Maşini de teren cu tracţiune 4X4, buşteni, gropi de abrute umplute cu noroi sunt câteva dintre ingredintele unui spectacol plin de adrenalină de care clujenii pot avea parte în acest weekend la Polus.

Peste 40 de echipaje vor lua startul în cadrul primei etapte a unui Campionat Naţional de Eurotrial din România, competiţie în care participanţii, vor trebui să treacă, la cârma unei maşini de teren cu tracţiune 4X4, prin câteva probe de îndemânare pe un teren accidentat.

Evenimentul va debuta pentru public mâine, începând cu ora 10.00, în parcarea centrului comercial Polus. Fiecare echipaj va avea de parcurs un traseu compus din opt probe speciale, toate desfăşurându-se pe un  teren accidentat, pe care au fost amplasate porţi şi obstacole de care aceştia trebuie să treacă.

Probe dificile pentru participanţi

„Concurenţii vor trebui să depăşească obstacole precum bolovani, movile de pământ etc. Cea mai spectaculoasă probă va fi de departe groapa cu noroi, pentru că pereţii acesteia sunt foarte abrupţi. Va fi un spectacol pe care clujenii nu trebuie să-l rateze”, a declarat Vlad Vana, unul din organizatorii competiţiei urbane de off-road de la Polus Center.

Competiţia va avea patru clase de concurs, în funcţie de dotările maşinilor, iar concurenţii vor avea libertatea de a-şi alege ordinea în care vor străbate traseele.

Etapa organizată la Cluj este prima din cele şase care se vor desfăşura în cadrul Campionatului Naţional de Eurotrial şi va avea loc pe un teren de aproximativ 18.000 de metri pătraţi. Cele două manşe ale competiţiei se vor desfăşura mâine, între orele 10.00 şi 17.00, urmând ca ceremonia de premieră să aibă loc duminică, de la ora 18.00. Intrarea este liberă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite