Craiova: Cu mortul în casă, pentru pensie(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Cu mortul în casă, pentru pensie(UPDATE)
Craiova: Cu mortul în casă, pentru pensie(UPDATE)

Petre Niculescu (75 de ani), din Craiova, a fost ţinut timp de  două săptămâni în apartament după ce a decedat, de fiica sa, fost medic, şi de nepoată. Vecinii, alertaţi de mirosul greu de suportat, au anunţat poliţia.

Vecinii bătrânului găsit mort în casă, vor acum să afle adevărul. Oamenii cred că fiica vitregă l-a lăsat să pe nea Petre să moară ca un câine. Locatarii blocului din Valea Roşie susţin, că cele două femei aduc numai necaz.„ De când s-au mutat ele la noi pe scară, am avut numai probleme.

 Din cauza mizeriei din apartamentul lor  avem gândaci şi şobolani. Ba mai mult sunt şi agresive.Ne este frică să ne lăsăm copiii singuri pe afară“, a spus Nicoleta Victor.
„Cristina şi Mihaela să fie evacuate din apartamentul în care stau. Au de plătit la întreţinere peste 200 de milioane de lei vechi. Am chemat Direcţia de Sănătate Publică, să vină să vadă în ce situaţie stau. Avem hotărâre de la judecătorie să intrăm peste ele în casă. Cu ajutorul celor de la Salubritate vrem să le facem din nou curat“,a declarat astăzi, Popescu Constantin, preşedinte Asociaţia nr 14, Valea Roşie.

Oamenii mai spun că din păcate aşa a murit şi soţia bătrînului. Amândoi au avut aceaşi soartă crudă, mai susţin vecinii.

Cadavrul descompus a fost găsit, ieri, într-un morman de gunoi. Fiica bărbatului a declarat că nu şi-a dat seama că acesta murise.

„De o săptămână nu s-a mai ridicat din pat, era bolnav, nu am văzut că nu mai este în viaţă“, a spus în faţa poliţiştilor Mihaela Coan, fiica victimei. Vecinii o acuză însă pe aceasta că a vrut să pună mâna pe pensia bătrânului. Oamenii declară că ea şi fiica ei suferă de afecţiuni psihice şi că nici măcar nu aveau grijă de bărbat.

„Eu acum două zile am vorbit cu ea. Mi-a spus că este bolnav la pat”, a spus Gheorghiţa Olteanu, locatară a blocului 34 din cartierul Valea Roşie. „Pe corp nu au fost găsite urme de violenţă“, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite