Sony lucrează pentru a integra Discord în consolele PlayStation

Sony lucrează pentru a
integra Discord în consolele PlayStation

Discord şi PlayStation. FOTO Shutterstock

PlayStation a anunţat pe 3 mai că a încheiat un parteneriat cu Discord, un serviciu popular de comunicaţii online, cu promisiunea că „va aduce experienţele Discord şi PlayStation mai aproape, pe consolă şi mobil, de la începutul anului viitor”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Detaliile despre ceea ce ar presupune integrarea sunt puţine, anunţul Sony spune doar că cele două companii „lucrează din greu la conectarea Discord cu experienţa ta socială şi de joc în reţeaua PlayStation”. 
Indiferent dacă asta înseamnă că o aplicaţie Discord va fi instalată pe consolele PlayStation sau e vorba de o integrare mai limitată (cum ar fi conectarea conturilor PSN şi Discord pentru a discuta mai uşor cu prietenii de pe platformă), nu ştim încă exact.
 
Ca parte a noului parteneriat, Sony investeşte, de asemenea, o sumă de bani nespecificată deocamdată în Discord. Discord este una dintre cele mai mari comunităţi online, în special pentru pasionaţii de jocuri, cu peste 140 de milioane de utilizatori activi lunar, din decembrie 2020. 
Compania a fost în discuţii pentru a fi achiziţionată de Microsoft la începutul acestui an, pentru suma de 10 miliarde de dolari, dar aceste discuţii par că s-au încheiat şi Discord a decis să rămână o companie independentă.
 
Mai multe informaţii despre cum intenţionează Sony să integreze Discord în produsele sale PlayStation ar trebui să sosească în următoarele luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările