Aplicaţia Facebook Messenger va suferi modificări semnificative. Cum va arăta noua versiune simplificată

Aplicaţia Facebook Messenger va suferi modificări semnificative. Cum va arăta noua versiune simplificată

Dacă utilizatorii de Android erau singurii care aveau o alternativă până acum, prin Messenger Light, Zuckerberg a anunţat un design complet nou al aplicaţiei, indiferent de platforma pe care aceasta rulează.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul conferinţei F8, care a avut loc în San Francisco, California, Mark Zuckerberg a prezentat noutăţile pe care Facebook le va implementa în decursul lunilor viitoare, mai multe aplicaţii ale companiei suferind modificări, de la Instagram la WhatsApp şi la bătrânul Messenger. În ceea ce priveşte aplicaţia de chat care vine în completarea reţelei sociale, putem vorbi despre un redesign semnificativ.

Prezentat publicului sub motto-ul ”Simplifying Messenger” (Simplificând Messenger), noul format al aplicaţiei va fi unul similar cu cele de acum câţiva ani, când platforma nu era plină de stickere, funcţii ”Story” sau alte găselniţe. Designul reeditat este unul curat, simplu, care prezintă lucrurile esenţiale. În plus, vom avea parte şi de o temă întunecată, o adiţie foarte interesantă.

De asemenea, bara de navigaţie din partea de jos a suferit şi ea modificări importante, fie că vorbim de iOS sau de Android. Aceasta va cuprinde doar trei butoane care te vor direcţiona mai rapid prin aplicaţie, simplificarea fiind şi aici cuvântul cheie. Per total, aplicaţia arată excelent, fiind un pas extrem de important înainte pentru Facebook.

citeste totul despre: