WhatsApp a lansat o aplicaţie dedicată firmelor

WhatsApp a lansat o aplicaţie dedicată firmelor

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicaţii de chat din lume, ea fiind utilizată de mai bine de un miliard de oameni de pe mapamond. Oficialii Facebook, compania care deţine platforma de chat, au anunţat că lansează şi o variantă business a aplicaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

WhatsApp Business este disponibilă pentru Android doar în câteva ţări, însă o lansare globală va avea loc în săptămânile care urmează. Ea va fi disponibilă şi pentru sistemul de operare iOS în acelaşi interval de timp. Platforma de chat este dedicată afacerilor mici şi mijlocii şi le ajută pe acestea să ţină mai bine legătura cu clienţii lor.

Printre noile funcţii ale aplicaţii se numără şi posibilitatea de a îţi pune la punct un profil special de business, care să includă descrierea, adresa, emailul şi site-ul afacerii tale. În plus, totul este gândit pentru a facilita relaţia business-client şi pentru a oferi o comunicare mai uşoară între cele două părţi.

De asemenea, atunci când clientul va accesa pe WhatsApp numărul de telefon al afacerii, acesta va şti că este un profil oficial Business datorită listării. Pentru clienţi nu este nevoie de vreo descărcare suplimentară a altei aplicaţiii, aceştia putându-se folosi în continuare de cea normală pentru a putea vorbi cu respectivele firme.

citeste totul despre: