moto g50 este disponibil în România. Specificaţii şi preţ

moto g50 este disponibil în România. Specificaţii şi preţ

moto g50

Motorola anunţă azi, 6 mai,  lansarea în România a lui g50, cel mai accesibil telefon 5G din gama moto g, care oferă conectivitate rapidă, o autonomie ridicată a bateriei, plus o cameră foto triplă.

Ştiri pe aceeaşi temă

moto g50 dispune o lăţime de bandă mare, o latenţă mai mică, un decalaj redus şi o viteză 5G de generaţie următoare. Tehnologia 5G de pe telefonul moto g50 permite  descărcarea filmelor în câteva secunde, practicarea jocurilor online şi vizionarea videoclipurilor de pe YouTube fără întârzieri.

moto g50 are un ecran de 6,5  inci ”Max Vision HD”, cu rata de refresh de 90Hz şi raportul de aspect de 20:9.

Sistemul de camere e format din cea principală wide de 48 MP (f 1.7), una de Macro de 5 MP (f 2.4) şi un senzor de adâncime de 2 MP (f 2.4).

Camera principală e dotată cu tehnologia Quad Pixel, care oferă de 4 ori mai multă sensibilitate la lumină şi cu funcţia Night Vision pentru imagini mai bune noaptea. Obiectivul dedicat Macro Vision aduce utilizatorul de 2,5 ori mai aproape de subiectul studiat, faţă de un obiectiv standard. Senzorului de adâncime îmbunătăţeşte imaginile de tip portret.

Interfaţa My UX de la Motorola, bazată pe sistemul de operare Android Google, permite utilizatorilor personalizarea setărilor pentru muzică, videoclipuri, jocuri şi teme. Noul gest de glisare permite împărţirea ecranului în două, astfel încât utilizatorii să poată fi atenţi la două lucruri în acelaşi timp. Se poate urmări un videoclip şi, totodată, discuta cu prietenii sau lucra simultan pe mai multe documente.

moto g50 oferă o experienţă Android 11 curată, fără software skin-uri sau aplicaţii duplicate.

moto g50 este de astăzi disponibil în România, la preţul recomandat de 999 lei, pe platforma eMAG, dar va putea fi achiziţionat şi prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă Orange şi Digi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările