Laptopul ASUS ZenBook Flip 13 (UX363) este disponibil în România

Laptopul ASUS ZenBook Flip 13 (UX363) este disponibil în România

Laptop ASUS ZenBook Flip 13 UX363.

Laptopul convertibil ASUS ZenBook Flip 13 (UX363), echipat cu procesoare Intel Core din generaţia a 11-a, este disponibil pe piaţa locală în multiple configuraţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

ZenBook Flip 13 UX363 măsoară numai 13,9 mm grosime şi cântăreşte doar 1,3 Kg, fiind un model foarte compact. Laptopul integrează un set cuprinzător de conectori de ultimă generaţie. ZenBook Flip 13 UX363 le oferă utilizatorilor o ieşire HDMI de dimensiuni mari, un port USB Type-A, precum şi 2 porturi USB-C Thunderbolt 4 pentru viteze de transfer de până la 40 Gbps. Totodată, laptopul dispune de cea mai rapidă interfaţă wireless, Wi-Fi 6, optimizată suplimentar cu ajutorul tehnologiei ASUS WiFi Master Premium, ce include ASUS WiFi Stabilizer şi ASUS WiFi SmartConnect.

Balamaua rezistentă 360° ErgoLift îi permite laptopului să fie folosit în diverse moduri, ca laptop, tabletă, stand sau cort, sau orice altă poziţie intermediară. Utilizatorul poate folosi notebook-ul într-un mod mai flexibil, mulându-se mai bine cerinţelor sale. În momentul deschiderii, noua tastatură spaţioasă, dispusă din margine în margine, se ridică uşor pentru a oferi mai mult confort în utilizare şi pentru o răcire îmbunătăţită. Pentru a asigura o fiabilitate maximă, balamaua ErgoLift a fost testată intens în privinţa durabilităţii.

ZenBook Flip 13 integrează un acumulator de ultimă generaţie, a cărui funcţionare este gestionată de un software avansat. Tehnologia de încărcare rapidă permite atingerea unei valori de 60% în doar 49 de minute. Soluţia de încărcare ASUS prin USB-C permite utilizarea unei game extinse de încărcătoare standard USB-C pentru depăşirea oricărei situaţii ivite. ZenBook Flip 13 UX363 suportă încărcarea rapidă cu ajutorul adaptorului de 65W, disponibil în pachet. Bateria litiu-polimer, cu 4 celule, de 67Wh, oferă o autonomie de până la 14 ore, acoperind astfel întreaga zi de lucru.

ZenBook Flip 13 (UX363) dispune de un ecran touchscreen NanoEdge, cu diagonala de 13,3 inci, complet compatibil cu stiloul electronic ASUS Pen. Acesta suportă 4096 de niveluri de presiune, asigurând precizia necesară pentru o senzaţie mai naturală în utilizare. Portabilul este echipat cu procesoare Intel Core din generaţia a 11-a, cu grafică Intel Iris Xe , până la 16GB memorie RAM şi oferă SSD-uri PCIe 3.0 ce urcă în gamă până la capacitate de 1TB.

Preţ şi disponibilitate

Seria ZenBook Flip 13 (UX363EA) este disponibilă în magazinele specializate din România, la preţuri ce pornesc de la aprox. 5699 de lei. Configuraţiile cuprind procesor Intel Core i5-1135G7 sau Intel Core i7-1165G7, 8 sau 16 GB RAM, 512GB SSD M.2 PCIe, grafică Intel Iris Xe, ecran LED IPS Full HD cu acoperire 100% sRGB, Wi-Fi 6 şi sistem de operare Windows 10.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările