iPhone 6 va fi în magazine în cel mult două săptămâni. Oamenii stau deja la coadă, dar fac asta pentru mulţi bani

iPhone 6 va fi în magazine în cel mult două săptămâni. Oamenii stau deja la coadă, dar fac asta pentru mulţi bani

Tim Cook, directorul Apple, va prezenta viitorul iPhone pe 9 septembrie. FOTO Reuters

Peste câteva zile vom afla totul despre iPhone 6. Până atunci, aflăm neoficial când va fi disponibil în magazine. Oamenii s-au pus deja la coadă aşteptându-l, dar nu doar fascinaţia de brandul Apple îi atrage.

Ştiri pe aceeaşi temă

iPhone 6 va fi prezentat oficial pe 9 septembrie, iar peste 10 zile va fi disponibil în magazine în cele mai importante regiuni ale Apple, informează „Playtech“. Cel mai probabil în România va ajunge în octombrie. Încă nu există o perioadă estimată şi pentru iWatch, posibilul ceas inteligent de la Apple. Foarte probabil marţi nu vom vedea noi tablete iPad, ci acestea vor fi păstrate pentru un eveniment din octombrie, ca anul trecut.

Află mai multe despre iPhone 6 pe playtech.ro

Cu cel puţin două săptămâni înainte ca iPhone 6 să fie la vânzare, oamenii s-au aşezat la coadă la magazinul Apple din New York, unul dintre cele mai cunoscute din America. Sunt ei nebuni sau ştiu ceva ce alţii nu ştiu? Ei bine, este o strategie de marketing şi nu a Apple, ci a altor companii care încearcă să-şi sporească imaginea printr-un astfel de truc.

Quartz scrie despre Joseph Cruz şi Brian Ceballo, care s-au aşezat în faţa magazinului pe 31 august. Ei sunt „sponsorizaţi“ de BuyBackWorld, un magazin online, primind de la această companie saci de dormit, scaune, tricouri şi un iPhone 6 la alegere, când va fi lansat. Anul trecut, cei doi au stat la coadă 15 zile înainte de iPhone 5s. Anul acesta, dacă iPhone va fi disponibil din 19 septembrie, îşi vor depăşi recordul.

Soţii Jason şi Moon Ray au sosit la coadă după cei doi prieteni. Au saltele de dormit, saci, baterii care se încarcă de la Soare şi sponsorizare de la Video Medicine. Compania le plăteşte 2.500 de dolari, iar astfel îşi sporesţe imaginea. Cruz şi Ceballo au şi afirmat că anul acesta s-au obţinut mai mulţi bani decât în trecut. Primii din această coadă vor fi vedete, vor fi chestionaţi de televiziuni şi sunt primii care pun mâna pe un iPhone 6. „Nebunia“, cum ar părea din exterior, e bine justificată de banii pe care îi primesc.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările