GALERIE FOTO Autoportrete celebre realizate cu smartphone-ul

GALERIE FOTO Autoportrete celebre realizate cu smartphone-ul

Winston Churchill. FOTO Cape Times

Smartphone-ul e o invenţie recentă, abia după 2007 a devenit mai cunoscut, dar cum ar fi arătat câteva momente istorice, dacă ar fi fost surprinse cu un smartphone? Sau şi mai bine, cum ar fi arătat drept autoportrete? Cei de la „Cape Times“ din Africa de Sud nu doar că şi-au imaginat acest lucru, dar l-au pus şi în aplicare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cele mai cunoscute autoportrete din această serie este cel cu Winston Churchill, fostul premier al Marii Britanii. El a condus ţara în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial şi este recunoscut pentru spiritul său ironic şi pasiunea pentru trabucuri. Şi în fotografia editată de cei de la „Cape Times“ el apare fumând un trabuc, iar dacă ar fi avut un smartphone, l-ar fi ţinut în mână şi i-ar fi ieşit un autoportret celebru.

Anul trecut, la finalul lunii aprilie, prinţul William al Marii Britanii şi Kate Middleton s-au căsătorit. Cel mai popular moment al întregii ceremonii este sărutul din balcon. Probabil că dacă nu ar fi fost un eveniment atât de formal şi de important, William şi-ar fi permis să imortalizeze momentul cu telefonul său.

Foto
Autoportrete celebre realizate cu smartphone-ul

Desmond Tutu este un recunoscut activist pentru drepturile omului originar din Africa de Sud. El s-a născut în 1931 şi a fost primul arhiepiscop de culoare din Cape Town. El a mai desfăşurat campanii contra SIDA, tuberculozei şi rasismului. A primit premiul Nobel pentru Pace în 1984.

În final, această serie se încheie tot cu autoportretul unui sărut, şi anume cel dintre soldatul Glenn McDuffie şi o femeie îmbrăcată într-o rochie pe nume Edith Shain. Ea a fost identificată spre finalul anilor '70, când i-a scris fotografului Eisenstaedt asumându-şi rolul. Sărutul celor doi sărbătoarea victoria americanilor contra japonezilor.

Desmond Tutu și autoportretul său realizat cu un telefon mobil. FOTO Cape Times

Imagini din aceeasi galerie
  • Desmond Tutu și autoportretul său realizat cu un telefon mobil. FOTO Cape Times
  • Bucuria unui soldat imortalizată cu telefonul. FOTO Cape Times
  • Așa ar fi arătat sărutul regal, dacă ar fi fost făcut cu un smartphone. FOTO Cape Times
  • Winston Churchill. FOTO Cape Times
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările