Flip.ro se extinde în Bulgaria

Flip.ro se extinde în Bulgaria

FOTO flip.ro

Flip.ro anunţă intrarea pe piaţa din Bulgaria, la numai câteva luni după intrarea eMAG Ventures în acţionariatul companiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Platforma numără deja peste 100.000 de clienţi în România, iar anul trecut a înregistrat vânzări de 13,4 milioane euro, de patru ori mai mult faţă de 2020. 

Totodată, echipa s-a dublat de la 50 la 100 de angajaţi. După intrarea eMAG Ventures în acţionariatul companiei, Flip a beneficiat de investiţii menite să îmbunătăţească experienţa de shopping online a clienţilor, de la transport sau packaging, dar şi în dezvoltarea de servicii şi produse noi.

În Bulgaria, Flip îşi propune să atragă 20.000 de clienţi în următorul an.

În toamna anului trecut, Flip a atras prima investiţie de accelerare de la eMAG Ventures în valoare de 1,5 milioane euro. Flip rezolvă problema de siguranţă şi garanţie cu care se confruntau atât vânzătorii, cât şi cumpărătorii de produse utilizate comercializate prin site-urile de anunţuri. Datorită procesului de verificare şi recondiţionare, vânzătorii îşi primesc garantat banii, iar cumpărătorii primesc un telefon cu garanţie şi drept de retur.

eMAG Ventures este un program de investiţii pentru companii de tehnologie care aduc inovaţii în produse şi servicii adresate direct sau indirect clienţilor finali. Dincolo de finanţare, eMAG oferi companiilor selectate know-how-ul acumulat pe parcursul a 20 ani de experienţă în cel mai dinamic sector tech al momentului, stimulând economia digitală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările